PENGENALAN


Public Gold Corporate Video

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Selamat datang ke laman sesawang Bijak Emas. Kami adalah pengedar sah kepada Public Fine Gold International Sdn Bhd. yang menjalankan aktiviti jual/beli produk-produk jenama PUBLIC GOLD, PUBLIC DINAR, PUBLIC SILVER dan PUBLIC JEWELLERY.

Di Bijak Emas, tujuan utama kami adalah mewujudkan kesedaran dan kefahaman tentang pelaburan emas & perak di Malaysia. Pelanggan-pelanggan kami bukan saja akan memiliki emas & perak tetapi juga dapat mendalami ilmu-ilmu emas terutamanya rahsia kelebihan emas & perak dan juga cara memaksimakan keuntungan daripada pelaburan ini.

Kami juga menyediakan peluang untuk anda menjalankan perniagaan emas & perak fizikal ini dengan menjadi ejen atau pengedar Public Gold di bawah rangkaian Bijak Emas. Tunjuk ajar dan bimbingan akan diberi kepada anda selain daripada nama anda dipromosikan di dalam laman sesawang ini.

Selamat melayari laman web ini dan sila tinggalkan komen-komen anda yang bernas dan membina untuk team Bijak Emas membaiki dan mempertingkatkan kandungan web ini. Jangan lupa untuk mendapatkan Emas Public Gold daripada Team Bijak Emas.

Kami boleh dihubungi:
Mobile: +6019 223 8096
Emel Admin Bijak Emas

Senarai Usahawan Bijak Emas - KLIK SINI 


Admin Bijak Emas (001963966-T)
-simpan dahulu, senang kemudian-