Seminar Public Gold April 2012 - PERCUMA

Salam semua,
sudah memulakan simpanan emas dan perak anda? Masih ragu-ragu? Jangan risau, jangan runsing, jangan takut. Kami sentiasa akan membantu anda. Seperti biasa setiap bulan Public Gold akan menganjurkan seminar PERCUMA kepada yang berminat untuk mengetahui tentang rahsia emas ini.


Kami mempunyai para speaker yang berkualiti dan berdedikasi, akan menceritakan kepada anda tentang kelebihan emas, sejarah dan juga peluang untuk menjadi usahawan Public Gold. Jadi tokey emas la senang citer.


Apa yang perlu anda buat? Senang saja, cuba lihat jadual seminar yang saya sertakan, lepas tu hubungi saya melalui telefon atau SMS. Nyatakan nama penuh anda dan tempat seminar yang anda berminat untuk pergi. Nanti masa seminar diadakan, jangan lupa daftar kehadiran anda dan letakkan nama Bijak Emas sebagai 'introducer'. Mudah kan?


OK, jadual seminar adalah seperti dibawah ini:- [klik gambar untuk zoom]


Lepas pergi seminar, langkah seterusnya hubungi mana-mana usahawan Bijak Emas, nyatakan kepada mereka anda nak beli atau nak menjadi usahawan seperti mereka. Anda buat, anda dapat.Fithrie Tajalie
Admin Bijak Emas
Master Dealer Public Gold
PG000385
0192238096
admin@bijakemas.com