EMAS SEBAGAI INSURANS KEWANGAN (PELINDUNG)

[Syukor Hashim & Jonaina]

EMAS SEBAGAI INSURANCE KEWANGAN (PELINDUNG)

Konsep simpan emas yang lebih besar untuk anda ialah emas boleh jadi insurance kewangan.
.
saya kurang gemar terma besar "insurance kewangan" sebab ianya terlalu kompleks untuk disebut, jadi saya akan tukarkan kepada emas sebagai "pelindung" sekiranya berlaku sesuatu ke atas wang kertas.
.
Apa kepentingan ke atas anda?
.
baik, sejarah membuktikan wang kertas boleh jadi nilai kosong apabila berlaku sesuatu yang tidak diingini. malah pernah jadi semasa negara kita di bawah pemerintahan jepun dimana wang pokok pisang menjadi nilai kosong apabila jepun menyerah kalah.
.
anda mungkin fikir, " tak mengapa, sekarang negara kita masih stabil" tetapi saya tegaskan disini, ancaman kejatuhan nilai wang kita takkan nampak dari mata kasar, semasa ianya terjadi ketika itu kita mungkin dah terlewat untuk bertindak.
.
saya sendiri berharap ianya tak berlaku, tetapi saya masih berpijak di alam realiti.
.
jadi perlu ada aset seperti emas yang boleh menjadi "wang" ketika ancaman ini melanda.
.
Agihkan 10% daripada simpanan anda dalam bentuk emas dan pilih emas Public Gold utk bermula
.
Hubungi saya melalui whatsapp
Fithrie Tajalie
PG000385
Master Dealer PG

Perkongsian daripada Syukor Hashim & Cik Jun, Sifu Emas saya.

2 ulasan:

  1. Setuju sangat dengan point tuan berkenaan emas sebagai insuran. Tapi ramai lagi kat luar sana hanyut.nak2 masyarakat belia melayu kita sekarang

    BalasPadam
  2. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya kunjungi situs/website  ☎ KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB


    BalasPadam