New Product - HOT!

The new Public Gold Flexibar now officially launched. Get it now from Bijak Emas
2 ulasan:

 1. Assalammualaikum dan salam sejahtera.

  Untuk makluman pihak tuan/puan, sukacitanya kami ingin memperkenalkan perkhidmatan pos terkini di Pos Malaysia Berhad iaitu Kemudahan Ar-Rahnu (Pinjaman Bercagarkan Eman), Perkhidmatan Simpanan Barang Kemas Emas, Perkhidmatan Mencuci Emas dan Penilaian Zakat Emas Secara Percuma.

  Nikmatilah pelbagai perkhidmatan istimewa di cawangan kami. PEJABAT POS AR RAHNU TAMAN SRI TEBRAU ( bersebelahan wisma Tiong Hua). Tunai segera untuk emas anda..
  Regards,


  Ar-Rahnu@Pos
  Cawangan Taman Sri Tebrau,
  JKR 5355, Jalan Kelewang,
  Taman Sri Tebrau,
  80050 Johor Bahru, Johor.
  No Tel : 07-3312084
  Email : Ar-Rahnu.sritebrau@posarrahnu.com.my


  BalasPadam
 2. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya kunjungi situs/website  ☎ KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB


  BalasPadam