Penambahbaikan oleh Public Gold

Kepada pelanggan yang dihargai,

Pengumuman HEBAT! Untuk menyediakan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan yang dihargai, kami dengan bangganya ingin memperkenalkan Sistem Peningkatan Pesanan Ringkas/ “Enhanced SMS ordering Service (ESOS)”. Semua pelanggan Public Gold atau entri baru boleh membeli dan menjual melalui “ESOS” dengan cara yang lebih mudah. Kesemua pesanan akan dihubungkan dan direkod ke Sistem Pesanan Sesawang/ Web Ordering System (WOS). Anda boleh menyemak kembali rekod pesanan dimana sahaja melalui “WOS”.
Adalah dimaklumkan bahawa perkhidmatan ini terbuka untuk semua pelanggan, sila rujuk kepada panduan yang telah disediakan untuk memulakan pesanan anda sekarang.

*Berkuatkuasa dari 1hb April 2013, sila pastikan semua pesanan perlu melalui Sistem Peningkatan Pesanan Ringkas /“Enhanced SMS Ordering Service (ESOS)” atau Sistem Pesanan Sesawang/ “Web Ordering Service (WOS)”.
Sebarang pesanan yang dilakukan tanpa mengikut format SMS yang diberikan adalah tidak sah.

Untuk sebarang maklumat terkini, sila rujuk kepada laman sesawang Public Gold di www.publicgold.com.my. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di talian 04-634 9999 atau e-mel kepada enquiry@publicgold.com.my.


Bahagian Pengurusan Pemasaran
Public Gold Marketing Sdn. Bhd

*jgn lupa ruangan introducer isikan Bijak Emas - Ahmad Fithrie PG000385


2 ulasan:

  1. Assalamualaikum dan salam sejahtera

    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya kunjungi situs/website  ☎ KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB


    BalasPadam