Jadual Seminar Januari 2013

Sehingga kini, Public Gold masih lagi memberi seminar PERCUMA kepada semua yang berminat untuk mendapat pengetahuan atau pun untuk melihat sendiri apa yang selalu diwar-warkan oleh usahawan-usahawan PG tentang emas dan perak.

Anda juga akan berpeluang untuk bertemu dengan otai-otai dan mereka akan menceritakan pengalaman dan ilmu mereka secara percuma. Bila dah paham baru boleh bertindakkan? Bila bertindak jangan lupa hubungi admin yang sentiasa bersama anda untuk membantu memaksimakan pemilikan emas dan perak anda.

Kepada para usahawan Bijak Emas, sebarkan seminar percuma ini kepada semua kenalan anda, jemput mereka hadir. Tak lama, 2 jam yang penuh dengan informasi tentang emas dan perak. Kepada pembaca laman Bijak Emas, hubungi saya dan nyatakan tempat seminar yang anda ingin pergi.

KLIK GAMBAR UNTUK MUKA PENUH
1 ulasan:

  1. Assalamualaikum dan salam sejahtera

    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya kunjungi situs/website  ☎ KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB


    BalasPadam