Harga Deepavali

Seperti tahun-tahun sebelum ini, waktu Deepavali harga akan melonjak naik. TAHNIAH! Kepada yang telah membuat pilihan. Kepada yang masih mengatakan duit takda, duit tak cukup, sila konsider alasan anda.



Masih belum terlambat kerana harga emas pada tahun ini adalah lebih rendah berbanding tahun hadapan. (Ada 2 bulan saja lagi)

Orang Malaysia terlalu selesa?

Wah! Wah! Wah! Ekonomi Malaysia OK je..OK?! Tgk sini orang Amerika pun dah melawan. RM tu bukan disandar pada emas der....RM disandar pada US$.




Time to change! Lihat video ni..mamat ni pun tahu emas dah menghampiri US$2000 per Troy auns. Padahal dulu 1930 dalam $36 je. Pasal harga barang naik??? Silap tu..sebab cetak terlalu banyak wang tanpa apa-apa sandaran. Anda kaya bila ada anda banyak KERTAS??? Teruskan menyimpan wang kertas anda. Tapi kalu anda nak tukarkan KERTAS anda kepada EMAS, segeralah hubungi kami di Bijak Emas. Ingat! Dapatkan daripada pengedar yang sah sahaja!

RM Disandarkan pada Emas


Tak percaya? Call me for an appointment :)


Source: Aura Aurum

Latest Member in Bijak Emas

We would like to welcome to our new dealers to Bijak Emas. Pls contact them to get your gold and silver.

En Mohd Zamri Abbas
M:            012 284 6506      end_of_the_skype_highlighting     
E: m.zamriabbas@gmail.com
Area Klang | Banting

En Umar Aizat Zulkefly
M: 013 714 4561
E: umaraizat.zulkefli@tm.com.my
Area Gombak | Selayang

En Ghazaly Bakar | Cik Rusydina Rashid
M:             013 777 9292 | 019 938 6111
E: ghazbaconsultant@gmail.com  |  rusydina.rashid@gmail.com
Area Venezuela | KLCC
Pn Wan Azizan Wan Ahmad
M: +6013 601 5702
E: wanazizanwa@gmail.com
Area Greenwood | TmnMelewar








ACHTUNG! ATTENTION!




TO BECOME OUR DEALER PLS CONTACT ADMIN @ 0192238096

October 2011 Seminars & NDO

Masih ragu-ragu dengan emas? dengan Public Gold? Jom ramai-ramai menghadiri seminar khas untuk anda yang inginkan maklumat dan fakta terkini daripada penceramah-penceramah terkenal kami.

Amat mudah, anda hanya perlu SMS kepada saya nama penuh, email dan lokasi seminar yang anda ingin pergi. Nombor telefon saya 0192238096. Mudahkan? oh ya! yang penting PERCUMA!

Kepada yang telah menjadi pengedar Public Gold, anda perlu menghadiri New Dealer Orientation yang akan diadakan di setiap cawangan Public Gold seluruh Malaysia.

Ok gambar di bawah ini adalah tarikh tarikh seminar Public Gold akan diadakan.





Alamat seperti dibawah:-

Bishop Branch:No.84, Lebuh Bishop,
10200 Penang, Malaysia.
E 100° 17’ 18” N 5° 19’ 54”
Sunway Branch:42A, Jalan PJS 8/6 (Third Floor),
Mentari Business Park, Bandar Sunway,
46150 Petaling Jaya, Selangor.
E 101° 36’ 40.7” N 3° 4’ 34.6”
Sunway Seminar Hall:16-1A, Jalan PJS 8/6,
Sunway Mentari Plaza,
46150 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.
Ipoh Branch:No.45, 45A & 45B, Jalan Yang Kalsom,
30250 Ipoh, Perak.
E 101° 5’ 6” N 4° 35’ 35”
Kelantan Branch:Tingkat 1, Lot 257, Jalan Kebun Sultan,
15000 Kota Bharu, Kelantan Darul Naim.
E 102°14’35.4” N 6°7’50.4”
SP Branch:No. 86B, 1st Floor,
Jalan Pengkalan,Taman Pekan Baru,
08000 Sungai Petani, Kedah.

E 100°28’58” N 5°38’21”
JB Branch:45A&B, Jalan Persisiran Perling,
Taman Perling,
81200 Johor Bahru, Johor.
Kuantan Branch:A-6624 1st and 2nd floor, Jalan Beserah
25250 Kuantan, Pahang.
Kuala Terengganu Branch:16A, 1st & 2nd Floor, Jalan Sultan Ismail
20200 Kuala Terengganu, Terengganu.
E 103°7’47” N 5°19’44”
Kuching Branch:3rd floor, Lots 456 & 457,
Al-ldrus Commercial Centre,
Jalan Satok, 93400 Kuching, Sarawak.
Melaka Branch:No. 9-A, 9-B,
Jalan Melaka Baru 22,
Taman Melaka Baru,
Batu Berendam,
75350 Melaka.
Seremban Branch:152-1 & 152-2, Block M,
Taipan Senawang,
Jalan Taman Komersil Senawang 1,
Taman Komersil Senawang,
70450 Seremban,
Negeri Sembilan Darul Khusus.
Alor Setar Branch:No. 1577, 1st & 2nd Floor,
Jalan Kota Alor Setar,
05000, Kedah.