Order Tertinggi!

klik untuk zoom

Perghh!!! Tengok tempahan kat atas tuh....menusuk kalbu. Tu la bila orang dah tahu kelebihan menyimpan emas dan perak, tak perlu lagi kita susah-susah beri tekanan suruh orang beli. Mereka akan sendirinya tahu...bila call dah tak tanya pasal emas lagi dah, trus habaq brapa ketui nak.

Setakat bulan ni, tempahan di atas adalah yang terTINGGI admin dapat. Btoi2 hari terakhir bulan November..mana tau malam nanti ada yang lagi tinggi....alhamdulillah.

Admin ingin mengucapkan tahniah kepada pembeli kerana telah berjaya menjadikan emas dan perak fizikal sebagai salah satu aset anda. Sudah tentu ia akan menjadi penyimpan nilai yang terbaik!!!

Yang masih ragu-ragu, hubungi kami. Segalanya akan kami ceritakan. Dapatkan emas dan perak anda daripada kami ejen-ejen Bijak Emas.

adios!!!




4 ulasan:

  1. mcm kenai je sapa yg order.. hehe

    BalasPadam
  2. Salam..
    nak tanya...kalau tgk harga emas 20 gm dalam 3k...saya minat nak join emas tapi masalahnya kalau nak ada 3k dalam masa yang singkat agak susah kot..ada cara x ?sebab harga emas akan naik hampir setiap bulan..kalau saya kumpul..by the time nak beli still x cukup.cama eh

    BalasPadam
  3. salam anynomous,

    beli emas bila cukup duit. itu lebih penting. tapi kalu nak beli juga tgk link nih http://www.bijakemas.com/2010/07/tak-cukup-duit-nak-beli-emas-kami-ada.html

    3 steps untuk membeli emas.
    1. beli sahaja emas tak kira mahal atau murah, beli bila cukup duit.
    2. beli secra konsisten. anda akan dapat kos purata.
    3. bila dah pandai baru beli semasa murah, semasa emas turun harga. BORONG bila turun dengan banyak!

    BalasPadam
  4. perghhhh!!! saya paling tinggi RM24k je..hehe!!! alhamdulillah..abg ku yg bijak emas..mmg bijak..

    BalasPadam