7-4-2009 Hari Ini Dalam Sejarah

Fuh...hari ini kita belajar sejarah sikit....apa kena dgn tarikh itu?? Sebab tarikh tu la aku mula membeli emas pertamaku daripada seorang ejen Public Gold. Setelah hampir setahun aku simpan dan bermula pada awal tahun 2010 ini aku telah menjadi salah seorang ejen Public Gold dengan nombor A0324. Aku nak cerita kat korang tentang emas yang aku beli dulu....aku beli 20g satu dan 50g satu....nak tahu berapa harga aku beli??? Yang 20g tu aku beli dengan harga RM2178 dan 50g tu dengan harga RM5149..huhuhu....sekarang????


13/5/2010 1:15PM harga 20g ialah RM2813 dan 50g RM6999. WOW!!! Kenaikan sebanyak 22% tu....berbaloi-baloi oooo...ASB simpan setahun berapa dapat??? 7% aje...kertas plak tu...ada orang cakap just numbers.

So yang masih belum terbuka hati hendak menjadikan emas sebagai simpanan lebih-lebih lagi bagi melindungi simpanan anda..sebenarnya anda belum terlambat....Pokli daripada www.pokli.com ada mengatakan fast action, fast result. Jadi jom sama-sama kita simpan emas...lindungi wang anda dengan wang yang sebenar bukannya kertas....hubungi saya untuk mendapatkan emas daripada Public Gold.  Opppsss.....ada tawaran yang lebih baik...kalu berminat nak jadi salah seorang team bijak emas lagi bagus...nak jadi ejen cuma beli set emas Public Gold 20g, 50g, 100g bar, 50g syiling, 1 dinar, 5 dinar dan 10 dinar sahaja...anda terus mendapat komisen pertama anda. Nama anda akan dipaparkan dalam laman bijak EMAS ini.

Fithrie Tajalie
Team Bijak EMAS
-Bijak Emas, simpan dahulu, senang kemudian-

5 ulasan:

  1. tahniah kepada kawan ku ini...inilah dikatakan bijak...hehehe

    De goudprijs stijgt, waaruit veelbelovende kansen voor beleggers goud ... ASB hoe? Meer en meer winkels begon te goudstaven goud .. Ar-Rahnu meer open, verkopen, hetzij door de Bank of coöperaties .. dit is de gouden mark .. te wachten op de opkomst van voorkeur voor het gebruik van goud (dinar) en zilver (dirham) in onze dagelijkse handelingen, als God het wil

    BalasPadam
  2. teruja betul laa

    BalasPadam
  3. salam bro,

    takde geng bijak emas pantai timur ke?

    BalasPadam
  4. salam roshaizul, nak jadi team bijak emas kat pantai timur??? kontek saya segera 0192238096

    BalasPadam
  5. berapa kos nk jadi agen bijak emas ni? adakah jd agen bijal emas sama kos ngan jadi agen public gold?

    BalasPadam