Seminar untuk Agen Public Gold 18-04-2010

Salam sejahtera,

Sebentara tadi baru balik daripada menghadiri seminar untuk ejen-ejen Public Gold. Banyak yang diceritakan oleh En Syukor tadi. Input-input terbaru juga diperolehi.

En Louis Ng pun hadir pada hari ini. Saya pun mengambil kesempatan untuk bergambar dengan beliau. Nasihat dan tunjuk ajar yang berguna.

Kepada yang masih belum memperolehi EMAS, bolehkan menghubungi kami di Bijak EMAS. Ketahuilah yang EMAS merupakan penyimpan kekayaan yang sebenar. Dapatkan sebelum harga melambung tinggi. Bak kata Dr Umar Vadillo yang merupakan pengasas World Islamic Trade Organisation, "Simpanlah EMAS sebelum ianya terlambat".2 ulasan:

 1. wow..lagi kencang..bergambar dengan tokei emas PG!

  BalasPadam
 2. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

  pengkhususan Syarikat.
  1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
  2) Kami boleh juga membeli anda rumah anda pilihan dalam mana-mana anda pilihan lokasi.

  BalasPadam